Cginf Tvfuts Hzkezels Parkols Helyijrat

Parkolóbérlet vásárlás

Az előre megváltott bérlettel Ön a megfelelő övezetben korlátlan ideig használhatja a parkoló helyet.

Bérletek csak „A” díjosztályú járműre (személygépkocsi, 3.5t össztömeg alatti tehergépkocsi, három- vagy négykerekű motorkerékpár) váltható ki. A bérlet kiállítási díját minden esetben meg kell fizetni.

Kedvezményes és díjmentes bérlethez abban az esetben válható ki amennyiben nincs lejárt tartozásuk Tapolca Város Önkormányzata vagy az üzemeltető (Tapolcai Városgazdálkodási Kft.) felé.
A korábbi évekkel ellentéten azoknak a gépjármű tulajdonosoknak nem kell igazolást kérni a Tapolcai Közös Önkormányzati Hivatal Adócsoportjától akik 2020. november 30 előtt vásároltak gépárművet és nincs önkormányzati adó vagy köztartozása. A jogosultak gépjármű rendszámát az Adócsoport megküldi az Ügyfélszolgálati iroda részére.
A díjmentes vagy kedvezményes bérlet megvásárlásához szükség van a gépjármű forgalmi engedélyére és az üzembentartó lakcímigazolványra.

A bérleteket az Ügyfélszolgálati irodánkban válthatják meg.Bérlet típusok és árakat ide kattintva tudja megnézniKérjük a Tisztelt gépkocsi tulajdonosokat, hogy a bérletet, jegyet, mozgássérült igazolványt, egyéb parkolásra jogosító okmányt az ELSŐ SZÉLVÉDŐ MÖGÖTT ELLENŐRIZHETŐEN SZÍVESKEDJENEK ELHELYEZNI.