Cginf Tvfuts Hzkezels Parkols Helyijrat

Főoldal


Felhívás! – Ismételt menetrend változás 2020. március 25-től


Tisztelt Utazók!


A közösségi közlekedés járvány szempontból a legveszélyeztetettebb terület. Annak érdekében, hogy a fertőzés lehetőségét mérsékeljük, március 25-től (szerda) tovább csökkentjük a járatok számát.
Társaságunk naponta elvégezteti a járművek ködpermetes fertőtlenítését, valamin a sofőrök minden járat után végigtörlik fertőtlenítő szerrel a kapaszkodókat. Ettől függetlenül a közös térbe rövidebb-hosszabb időre összezárt utasok fertőzhetik egymást. Kérjük, hogy főleg az idősek egy időre ne vegyék igénybe a buszokat.

Ideiglenes helyijárati menetrend érvényes 2020. március 25-től visszavonásig – Letöltés
Tisztelt Utazóközönség!

A helyijáratú autóbusz közlekedés az országban sehol nem nyereséges tevékenység. A veszteség nagyságát befolyásolhatja, hogy a feladat elvégzése saját, vagy idegen vállalkozással történik.
Az önkormányzat döntésének megfelelően 2018. április 1-től a Tapolcai Városgazdálkodási Kft. végzi ezt a tevékenységet. A feladatot 3 db Németországban vásárolt Mercedes Benz Citaro típusú, alacsonypadlós városi autóbusszal végezzük. A járművek nagyon jó műszaki állapotban vannak, így várhatóan jelentősebb felújítási munkákat a közeljövőben nem kell rajtuk végezni. Öt gyakorlattal rendelkező gépjármű vezetőt vettünk fel.
A lakosság számára fontos információk:

  • a jegyek és bérletek díja nem változik
  • menetjegyet kizárólag az autóbusz vezetőjétől lehet vásárolni
  • a bérletek Társaság Arany J. u. 1. sz alatti Információs irodájában és Dobó lakótelepi kispostán vásárolhatók
  • a teljes árú, és a nyugdíjas bérletekhez Társaságunk az Arany J. u. 1. sz alatti Információs irodában fényképes bérletigazolványt készít. Ehhez szükséges egy igazolványkép. A havonta vásárolandó bérletszelvények csak ezzel az igazolvánnyal együtt érvényesek