Cginf Tvfuts Hzkezels Parkols Helyijrat

Főoldal

Felhívás

Tisztelt Utazóközönség!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét rendezvény miatt a helyijárati buszok 2019. augusztus 12. 6:00 órától 2019. augusztus 21. 18:00 óráig módosított útvonalon közlekednek. A változást a Köztársaság téri és az Ady E. u 22. előtti buszmegállót érinti, melyek áthelyezésre kerülnek Vörösmarty utcába és a Deák Ferenc utcába.

Megértésüket köszönjük.

Tapolcai Városgazdálkodási Kft.


Tisztelt Utazóközönség!

A helyijáratú autóbusz közlekedés az országban sehol nem nyereséges tevékenység. A veszteség nagyságát befolyásolhatja, hogy a feladat elvégzése saját, vagy idegen vállalkozással történik.
Az önkormányzat döntésének megfelelően 2018. április 1-től a Tapolcai Városgazdálkodási Kft. végzi ezt a tevékenységet. A feladatot 3 db Németországban vásárolt Mercedes Benz Citaro típusú, alacsonypadlós városi autóbusszal végezzük. A járművek nagyon jó műszaki állapotban vannak, így várhatóan jelentősebb felújítási munkákat a közeljövőben nem kell rajtuk végezni. Öt gyakorlattal rendelkező gépjármű vezetőt vettünk fel.
A lakosság számára fontos információk:

  • a jegyek és bérletek díja nem változik
  • menetjegyet kizárólag az autóbusz vezetőjétől lehet vásárolni
  • a bérletek Társaság Arany J. u. 1. sz alatti Információs irodájában és Dobó lakótelepi kispostán vásárolhatók
  • a teljes árú, és a nyugdíjas bérletekhez Társaságunk az Arany J. u. 1. sz alatti Információs irodában fényképes bérletigazolványt készít. Ehhez szükséges egy igazolványkép. A havonta vásárolandó bérletszelvények csak ezzel az igazolvánnyal együtt érvényesek